Wednesday, May 20, 2009

lucy in the sky with diamonds_away@street delivery

Picture yourself in a boat on a river,
With tangerine trees and marmalade skies.
Somebody calls you, you answer quite slowly,
A girl with kaleidoscope eyes.


silver wired blue stone with glass green-blue beads

6 comments:

 1. vaaaai ce frumos. esti din ce in ce mai tare pe zi ce trece. la mai mare. astia ultimii sunt absolut superbi. serios. i'm speechless. go lil' j!

  ReplyDelete
 2. multumesc, multumesc, sa vezi ce urmeaza!!!:)

  ReplyDelete
 3. Mei, ce mică e blogosfera :) Demenţiali cercei, astept să te reprofilezi pe inele şi vin şi eu pentru o sacoşă plină :)

  Semnat, Diana de la 16 :)

  ReplyDelete
 4. Chiar ca-i mica:)Badicii fac minuni:)
  Ti-am rasfoit aseara blogul, frumoasa familie ai si slingurile imi plac f mult. Nu te reprofilezi pe niste hamace, pt copii sau oameni mari? da-mi si mie adresa ta de mail, te rog.

  ReplyDelete
 5. Ioana, ma gasesti la diana arond sling.ro

  Da, mei, s-au mai schimbat timpurile ... nu tu baute in camin, nu tu iesiri in club, nu tu zile de schita... acum m-am reprofilat complet pe babystuff :)

  Si nu de la badici te-am gasit, ci din hand-made in hand-made, cautand chestii faine. Pe care le-am si gasit, de altfel ;)

  ReplyDelete
 6. haha, mersi:) eu sunt inca studenta:) acum abia m-am decis sa termin si facultatea...dar nu imi pare rau ca a durat atat, parca e bine sa fii student in timpurile astea:) oricum ma bucur ca m-ai gasit:)
  te-am pus in lista de chestii faine:) si am inceput sa le spun mamicilor pe care le cunosc despre ce faci, imi place foarte mult, imi pare rau ca nu am inca motive sa imi cumpar unul:) de aia intrebam daca nu faci si hamace. maine plec la un festival iarmaroc fest(.ro) intr-o padure langa ploiesti, sa vand cercei si ce am mai facut. daca crezi si vrei sa vii sa vinzi chestii acolo...te astept!
  Hai ca vorbim, tocmai m-a sunat catalina tesar(colega ta din slatina), e antropolog, traieste undeva langa medias cu niste tigani caldarari...sa vezi ce chesti fa oamenii aia...!!!

  ReplyDelete