Wednesday, June 10, 2009

Fill up the free space!!!

Komunitas si Kaya Foundation ne invita sa umplem spatiile uitate ale Bucurestiului!
Anul trecut sau acum doi ani erau de gasit in spatiul din spatele Bisericii Anglicane, proiectind filme si ascultind muzica reggae.
Anul acesta schimba locatia si vor fi ceva mai ascunsi! Va asteapta cu tot felul de lucruri in Gradina de vara Carturesti, aflata in spatele librariei, pe strada Pictor Verona la nr 15. Sa vedem cu ce:
SAMBATA 13 IUNIE

Biblioteca alternativa in aer liber: carti, fanzinuri, reviste, stickere, albume de arta si de fotografie Scoatem cartile din casa pe strada pentru ca voi sa le rasfoiti.
Informatiile sint valoroase atit timp cit circula!

Troc ad-hoc si free shop

Daca ai orice fel de carti, cd-uri, electronice,imbracaminte, accesorii, etc. pe care nu le mai folosesti si de care altii ar putea avea nevoie, hai simbata in gradina de vara Carturesti si ia-le cu tine. In cazul in care nu ai nimic de dat, poti sa vi sa vezi daca gasesti ceva ce ti-ar trebui.
Vii cu ce poti, pleci cu ce vrei!
Sau poti experimenta trocul, alegind sa schimbi obiectele aduse cu altcineva.
Aici imagini de la un free shop din trecut.
Expozitie de fotografii si fotomontaje cu orasul Bucuresti – realizate de copii din Ferentari in cadrul unor proiecte de educatie non-formala desfasurate de Asociatia Komunitas Periferia vine mai aproape de tine!

Proiectii de filme pe teme legate de urbanism si spatiu public
Dupa caderea serii vom incepe activitatea noastra clasica in cadrul festivalului Street Delivery: cinematograful in aer liber. Din lista noastra de filme:
  • Nobody’s city – documentar despre politici urbanistice si discriminare economica in spatiul public bucurestean - realizat de elevi ai liceului “Mihai Viteazul”
  • Megacities – documentar artisticUrsitoarele in Bucuresti – documentar despre spatiul public - realizat de elevi ai liceului “George Cosbuc”
  • La sociedad de automovel – documentar despre societatea bazata pe automobile
  • Reclaiming the streets – documentar despre street-parties si miscarile de recuperare a spatiului public (de catre oameni, si nu de masini sau constructii) (…) si altele
DUMINICA 14 IUNIE– dupa ora 15
Din nou Biblioteca Alternativa si, (daca lumea o cere) Free Shop
La care se adauga un reggae party cu Kaya Foundation!

Pe langa tooate minunatiile astea, o sa fiu si eu cu cercei si povesti (iar s-au strans):)
Va astept la free shop!


Ce nu folosesti, da mai departe!

No comments:

Post a Comment